lauantai 5. tammikuuta 2013

Nyx - Halvalla hyvää

Tilasin itselleni joulua ennen Nyxiltä uusia juttuja. Tällä kertaa tilaus osui suurimmaksi osaksi täysin nappiin, erityisesti ihastuin uuteen suosikkipunaani.

Ja sitten yksittäisiin arvosteluihin:

Nyx Matte Lipstick sävyssä Alabama on uusi suosikkini! Todella kaunis, hieman peruspunaista tummempi puna, joka ei kuitenkaan pomppaa kalpeiltakaan kasvoilta liian tummana. Matte Lipstickin laatu on myös mahtava, kaupunkireissun aikana lisäsin punaa vain kerran neurooseissani, seuran mukaan puna pysyi hyvänä koko reissun ajan. Mattapunat ovat yleensäkin kestävämpiä kuin normi- tai kiiltopunat, eikä Nyx Matte ole poikkeus. Hintaa Alabamalla oli 5,5 dollaria (n. 4 €).


Huulille saapui myös kaksi uutta Slim Lip Pencil -huultenrajauskynää sävyissä Pumpkin ja Auburn. Pumpkin on hieman metallinhohtoinen voimakkaasti oranssiin taittava punainen, ja Auburn melko mattapintainen viininpunainen. Molemmissa on runsaasti pigmenttiä, ja levittyvyys on hyvä. Maksoivat yhteensä 4 dollaria (n. 3 €).


Nyxin Eyebrow Cake Powder -kulmaväripaletin tilasin ihan mielenkiinnosta, olen ahdistellut että kulmani ovat liian tummat (kai nyt kun ovat luonnostaan mustat) suhteessa vaalentuneeseen tukkaani. Paletissa on kaksi vaaleahkoa mattasävyä, väritön vaha sekä kulmapensseli ja kierreharja. Värit ovat melko jauhoisia ja vaha hieman liian kosteaa, mutta kokonaisuudessaan paletti on "ihan ok". Tämä maksoi dollaria (n. €).

Nyx lukeutuu ehdottomasti suosikkimerkkeihini sen halvan hinnan ja loistavan värivalikoiman ansiosta. Nyxia ei saa Suomesta, mutta netistä tilaaminen on helppoa ja halpaa. Tilasin ennen Nyxini Cherry Culturesta tai Nonpareil Boutiquesta, mutta uusien tullirajojen takia olen siirtynyt tekemään tilaukset ebayn puolelle.