maanantai 7. tammikuuta 2013

My First Inglot Palette + Swatches

Sain äitiltä joululahjaksi ekan Inglotin palettini ikinä, ja vihdoin se suvaitsi saapua postissa. Tilasin Inglotin nettikaupan kautta 10 luomivärin Freedom-paletin, johon saa siis itse valita mieluiset värinapit. Valikoimaa on todella paljon, joten värejä valitessa meni tovi jos toinenkin. Paletille tuli 68 € hintaa + postit 4,5 €, eli ihan halvasta huvista ei ollut kyse.

Paletti ja värinapit lähetetään irtonaisina
Sävyt kootaan itse haluamaansa järjestykseen
Paletin kansi kiinnittyy magneeteilla, ja sen saa kokonaan irti
Jokaisessa värinapissa on tavaraa yli n. 2-3 grammaa vaihdellen napin laadusta. Matte-napeissa tavaraa on vähiten, 2.3 g, kun taas shine-napeissa tavaraa on jopa 3,2 g.


Shine 46 ja Pearl 397 ovat paletin vaaleimma sävyt. Shine 46 taittaa vaaleanpunaiseen persikkaan, joskaan kylmä valo ei suostunut tätä tallentamaan kuviin asti. Pearlissa on selkeästi enemmän pigmenttiä ja parempi laatu, Shine 46 on paletin ainoa melko heikkopigmenttinen sävy (toim. huom. siis Inglotin standardeilla).


DS 461 ja AMC Shine 31 ovat molemmat hyvin pigmenttisiä, kauniisti levittyviä värejä.


Matte 360 oli yksi ehdottomista must-sävyistä palettiin. Sävy on ihana, täydellinen ja tykkään siitä ihan hurjasti. Pearl 402 on myös uskomattoman kaunis, onneksi sain nettiswatchien perusteella valittua niin hyvät sävyt. Molemmissa on reilusti pigmenttiä, ja levittyvyys on hyvä.


Shine 49 ja Pearl 418 ovat molemmat pigmenttisiä ja hyvin levittyviä sävyjä. Tuo vihreä pearl 418 on aivan upea, uusi suosikkini!


Reunimmaisina oikealla tummimmat sävyt, AMC Shine 21 ja AMC 64. AMC Shine 21 on kaunis kuparinen tummanruskea, luonnossa tummempi kuin kuvissa. AMC 64 on mattausta kultaisella glitterillä, ihana!
_____________________

Here's my first ever Inglot palette! I really like it, all the colours have great pigmentation and they are of good quality. 

Here are some pros and cons:

+ good pigmentation & quality
+ you can make your own custom palette
+ great choice of colours and finishes

- expensive
- some colours have less product in them (varies from 2,3 grams to 3,2 grams)