perjantai 1. helmikuuta 2013

Loppuneet: Tammikuu

Huh, onpas taas ollut postaustaukoa! Kummasti vie tuo koulu nykyään aikaa, gradu etenkin! Tuntuu että kokoajan saisi olla lukemassa taustamateriaaleja, joita on siis aivan hirveä määrä jo nyt, ja lisää on tulossa. Apua! Noh, onneksi aihe kiinnostaa paljon, joten eipä muuta ku lukemista, lukemista ja vielä kerran lukemista.

Mutta asiaan! Tammikuussa on loppunut melko kohtuu määrä tuotteita. Roskiin lähti yhteensä 10 tyhjää pakkausta.
Shampoota ja hoitista XZ:lta. Olen mieltynyt näihin kahteen nimenomaiseen tuotesarjaan, Karpalo & Kinuski ja Aito Omena, ja vaihtelen oikeastaan vain niitten välillä. Milloinkohan olisin ostanut jotain muuta pesukomboa hiuksilleni, en edes muista.
Kosteuttavista tuotteista loppui CND SolarOil, Nivea Creme ja Palmer'sin huulirasva. SolarOilia oli onneksi jo uusi pullo valmiina, Cremea ostin heti uudestaan isommassa koossa. Nappituotteita!
Kauneusmessuilta ostetut minikokoiset Dr. Hauschkat loppuivat vihdoin. Tykkään Hauschkan tuotteista, mutta nyt on kaapeissa niin paljon kaikkea jemmaa, että oli kiva saada tämä kombo käytettyä.
Lushin Snow Fairy on toissajoululta, tässä taisi jo päiväyskin mennä, mutta käytin loppuun koska en huomannut tuotteessa muutosta. Tuoksuu aivan ihanalle, voisko tätä saada hajuvetenä?
Vannon Klippoteketin kuivashampoon nimeen, tämä on ehdottomasti paras kokeilemistani kuivashampoista. Tätä oli jo uusi pullo varastossa, ilman tätä en halua tukkaani laittaa. Pelastaa huonot hiuspäivät.