lauantai 29. joulukuuta 2012

Shamppanjaa, vihreää ja lehtiä

Tein joulun jälkeen vielä yhdet väriensä puolesta jouluisat kynnet. Uuden vuoden jälkeen tuppaan yleensä siirtymään väreissä kylmempiin ja kevättä kohden vaaleampiin sävyihin. Näissä kynsissä on pohjalla China Glazen Swing Babya ja liukuvärjäyksessä China Glazen Mistletoe Kisses.
Lehdissä on käytetty Orlyn Instant Artist -koristelulakkoja sävyissä Crips White ja Jet Black, sekä tummanvihreää glitteristä two-way nail art -koristelulakkaa.

Ps. Mites toi kynsinauhojen hoito talvisaikaan? Ei ne koskaan näytä livenä noin pahalta, kamera kertoo julman totuuden.

perjantai 28. joulukuuta 2012

Joululahjarahat parempaan talteen Kicksille

Sain joululahjaksi kaiken muun kivan lisäksi rahaa, ja halusinkin lähteä heti välipäivinä tutkimaan mihin kivaan voisin ne sijoittaa. Kicksista ostin kauan himoitsemani Estelle & Thild -sarjan Fragnance Free yövoiteen, joka on tarkoitettu herkälle iholle. Oma ihoni ei nyt ole suoranaisen herkkä, mutta valitsin sarjan kolmesta yövoiteesta tämän, koska olen lukenut siitä paljon hyviä arvosteluita. Voide oli aika kallis, 29,5 €, mutta olin halunnut kokeilla sitä jo pidemmän aikaa, joten sallin ostoksen itselleni. Laitan tästä tarkempaa arvostelua kun käyttöä on enemmän takana.


Isadoralta lähti mukaan kynsilakka sävyssä Oasis, vaikka juuri olin Gina Tricotin kynsilakka-alejen edessä vannonut, etten tarvitse uusia lakkoja. No, en tarvitsekaan, mutta haluan!

Oasis on upean sävyinen, tummalla pohjalla on sinistä, vihreää ja kultaista glitteriä. Oasis kuuluu Jewels of the Orient -kokoelmaan. Hintaa lakalla oli 7,9 €.

torstai 27. joulukuuta 2012

Uutuuksia Seppälästä ja H&M:lta

Kävin ennen joulua kiertelemässä kaupoilla, ja löysin kivoja juttuja tosi halvalla! Seppälästä löytyi Wet'n'Wildin Mega Shield -huulipuna sävyssä That's Berry Beautiful. Puna on hieman läpikuultavaa ja liukuu huulille ihanasti. Koostumus tuo mieleen Revlonin Colorburst lip butterit, sillä erotuksella että tämä kestää huulilla paremmin. Hinta oli vain 4,95 €. Suosittelen kaikille!


Mukaan lähti myös Flormarin Matifying Top Coat, vihdoin ja viimein kuukausien mattaavien päällyslakkojen katselun jälkeen. Nyt sain sitten aikaiseksi ostettua, ja alkuvaikutelma Flormarin versiosta on tosi hyvä. Tämä maksoi 3,95 €.

H&M yllätti positiivisesti kynsilakkaosastollaan, josta olisi löytynyt vaikka mitä ihanuuksia! Ostin kuitenkin vain kaksi lakkaa, punakultaisen Je T'aimen ja oliivinkultaisen Antique Goldin. Molemmat olivat 1,95 €/kpl. Molemmat vaikutti ensi swatchailulta aika ohuilta, erityisesti Antique Gold.
Antique Gold, Je T'aime
H&M - Je T'aime
Kolme kerrosta + pikakuivattaja
Alla Orly Liquid Vinyl + 3 kerrosta Antique Gold
Ostin myös H&M Smokey Eye Brush -meikkisiveltimen lähinnä lakkauksien siistimistarkoitukseen. H&M:n sivellin maksoi vain 2,95 €, ja vaikutti hommaan ihan pätevältä. Saas nähdä kestääkö käyttöä.


Olin ihan yllättynyt miten kivoja juttuja kaupoissa olikaan, olen tainnut viettää liikaa aikaa nettishoppaillen kun normikauppojen valikoimat tuntui näin ihmeellisiltä.

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulunvihreää kynsillä

Olen löytänyt täydellisen joulunvihreän kynsilakan: Wet'n'Wildin SaGreena  The Teenage Witchin. Jäätävästä nimestä huolimatta lakka on aivan ihana, ja hintakin on vain 4.95€. Lakkaa sai levittää 3-4 kerrosta, mutta se levittyi hyvin, joten ei ongelmia. Miinusta kuitenkin siitä, että lakka värjäsi kynsiä jonkin verran parinkin aluslakkakerroksen läpi. Mutta sellasia ne vihreet ja siniset lakat joskus on :(

Päällystin SaGreenan Zoyan viime vuoden joulukokoelman Rinalla, jossaa on vihreää ja sinistä tikkuglitteriä ja vihreää pikkuglitteriä vihreällä pohjalla. En yleensä syty yhtään tikkuglitterille, mutta tästä tykkäsin!

Here's my new favourite green polish combo for christmas! In the first pics I have Wet'n'Wild SaGreena the Teenage Witch (hate the name!) on my nails, and in the last ones I've topped it with Zoya Rina. Love this combo, it's so festive and the green is just perfect for the season!

lauantai 15. joulukuuta 2012

Dr. Jart+ Water Fuse Beauty Balm

Dr. Jart+:n Water Fuse Beauty Balm lähti mukaan yhdestä New Yorkin lukuisista Sephoroista, ja on ollut rakkautta ensi kokeilemalta. Valitsin Water Fusen saman merkin Black Label Detoxin sijaan, koska varsinkin talvella ihoni kuivuu helposti. Water Fuse lupaa kosteuttaa ihoa ainutlaatuisen water bead -teknologian avulla, ja toden totta, voidetta levittäessä todellakin vapautuu kosteuttavia pisaroita. Voiteen luvataan sisältävän 50% vettä, jonka lisäksi se on öljytön.

Voide tuntuu jo levitettäessä todella kosteuttavalta, mutta ei kuitenkaan missään nimessä tahmaiselta tai jankkimaiselta. Kevyehkö koostumus on helppo levittää, ja sävy on omaan ihooni täydellisen sopiva. Iho jää tämän kanssa kauniin kuulaaksi, mutta tykkään itse vielä varmuuden vuoksi puuteroida vähintään t-alueen.

Kosteuttavia pisaroita

Water Fusessa on aurinkosuojakerroin 20 ja PA++, mikä on oikein riittävä Suomen talveen, ja omasta mielestäni kesäänkin. 
naked truth
lopputulos on raikkaan kuulas
Todella hyvä tuote, suosittelen kaikille jotka kaipaavat kosteuttavaa, ihon väriä tasoittavaa tuotetta. Tällä ei pahimpia epäpuhtauksia tai punaisuuksia peitetä, mutta päälle voi hyvin lisätä peitevoidetta. Hinta oli Jenkeissä 34 dollaria. Tätä saa Euroopasta ainakin Englannista Bootseista, muuten kannattaa katsastaa ebayn valikoimat.

torstai 13. joulukuuta 2012

CoverGirl LashBlast 24 Hour

Ostin Jenkeistä kokeiluun CoverGirlin LashBlast 24 Hour ripsivärin, ja olen tykännyt siitä todella paljon. LashBlast 24 Hour lupaa ripsille tuuheutta, jonka lisäksi ripsivärin luvataan kestävän jopa 24 tuntia. Oma maskarani on sävyssä Very Black, jonka lisäksi maskaraa saa neljässä muussa sävyssä.

LashBlast 24 Hourissa on CoverGirlin nettisivujen mukaan merkin suurin harja. En ole yleensä suurten harjojen ystävä, mutta tässä suuri harja mielestäni toimii. Vaikka ripsiväri lupaakin ennen kaikkea tuuheutta, antaa se mielestäni oikein kivasti myös pituutta ripsiin.
ripset luonnontilassa
ripset taivutettuna + lashblast 24 hour
Vaikka ripsiväri ei suoranaisesti ole vedenkestävä, kesti se moitteettomasti ainakin rankahkon lumipyryn ja leffassa itkemisen. Poistan aina kaikki meikkini vedenkestävälle meikille tarkoitetulla poistoaineella, joten en osaa sanoa kuinka hyvin tämä lähtee tavallisella poistoaineella.

CoverGirl's LashBlast 24 Hour mascara is probably my favourite mascara at the moment. It promises to give volume and last up to 24 hours, and that it really does. I think it gives great length, too. I bought this in New York for about 10 dollars, a great deal!

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Jouluarvonnan voittajat

Olen nyt syynännyt arvontakommentit läpi, ja valinta oli joidenkin kommenttien välillä vaikea. Erityisesti asiaa vaikeutti se, että melkein puolet oli unohtanut mainita, kumman palkinnon haluaisi. Kuitenkin, voittajat on valittu!


Palkinto 1 eli Full Glam Ahead menee nimimerkille Tee, joka kommentoi näin:
Joulussa parasta on kaikki yhdessä puuhastelu: leipominen, kuusen koristelu ja kynttilöiden sytyttely :) Tänä vuonna kaikki tää korostuu entisestään kun ei lahjoja vaihdeta ollenkaan, ollaan kaikki "mukulat" niin vanhoja kuulemma ja oltu niin tuhmia ettei lahjoja ansaita :D

Otan oikeuden toimia joulupukkina ja toimittaa yhden lahjan, vaikka olisi ollut kuinka tuhma! :D


Palkinto 2 eli Coral My World menee nimimerkille .Nekku., ihan vaan koska kommentti muistutti niin kovasti omaa joulunodotustani, joka tosiaan alkaa jo hyvin reilusti ennen kuin edes puut saa syksyisen ruskan. Mullakin tuli marraskuussa ihan pakahduttava jännityksen tunne, odotan joulua niin kovasti etten meinannut oikeasti vaan kestää! Tässä vielä kommentti:

Oma jouluni alkaa heti juhannuksen jälkeen. Tänä vuonna tein joululaulusoittolistan jo heinäkuussa, kuuntelin sitä kuulokkeilla ja hyrisin itsekseni. Ensimmäisistä syksyisistä lehdistä olin riemuissani, puhumattakaan viime viikolla sataneesta lumesta! Marraskuussa jouluhyrinä asettuu perhosiksi vatsaan, eikä ruokakaan enää maistu, kun jännittää niin kovasti. Itse joulu menee ohi niin nopeasti, että minusta on ihan oikeutettua panostaa pyhien odotukseen ajallisesti enemmän. :) Viime viikonloppuna sain vihdoin kaivaa laatikosta joulukoristeet ja -valot, jotka tekevät unisesta aamuhämärästä päivän parhaan hetken. 

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille! Lähetän voittajille sähköpostia ihan näillä näppäimillä.

maanantai 10. joulukuuta 2012

Muistakaa Jouluarvonta!

Vielä tänään on aikaa osallistua Jouluarvontaan, palkintoina kivoja Benefitin lahjapaketteja. Jouluarvontaan pääset tästä.


keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Piparminttua jaloille

Muutamissa blogeissa onkin näkynyt arvosteluja deep steepin ihanasta Candy Mint -jalkavoiteesta. Tuote ei sisällä parabeenejä, keinotekoisia hajusteita tai mineraaliöljyjä. Tämä kosteuttaa hyvin, muttei ole lainkaan jankkimaista, vaan sen sijaan melko kevyen tuntuista. Tilasin omani iHerbista huokeaan 4,7 € hintaan, mutta tätä saa tilattua myös suomalaisesta CosMeryasta, tosin kalliimmalla (12,9 €). Pakkaus on melko iso, 117 ml, joten siitä riittää hyväksi aikaa.

Voiko jalkojen kosteutus olla söpömpää? Ihana minttukarkkikeppejä mukaileva pakkaus sopii jouluun kuin nenä päähän, ja minttujäätelön tuoksu on aivan ihana! Tällaisen tilasin pukinkonttiinkin! ;)
Ja katsokaa miten herttainen ankkakuningas vahtii räpylöiden kosteutusta! Deep steepin tuotteita ei ole testattu eläimillä, josta on todisteena pupumerkki.
Tässä vielä INCI.
Get this foot cream, it's amazing! It smells just like mint ice cream and isn't the packaging just too cute?  I think it looks just like christmas candy canes. Also, it works really well. 

maanantai 3. joulukuuta 2012

Snowflake Nails

Tänään vuorossa enemmänkin talviset kuin jouluiset kynnet. China Glazen joulukokoelman upea sininen foil-lakka Blue Bells Ring suorastaan huusi koristeluikseen lumihiutaleita, ja niitähän oli sitten tehtävä. En ole aikaisemmin ollut hirveän suuri sinisten lakkojen ystävä, mutta viimeaikoina olen alkanut ihastua niihin entistä enemmän.


Lumihiutaleet on maalattu Orlyn Instant Artsist Crisp Whitella, ja pienet lumihiutaleet samalla lakalla dotting toolin avulla. Mikrohelmet ebaysta.

There nails are maybe more wintery than christmasy, but hey, whatever! China Glaze Blue Bells Ring was the perfect polish to mix some snowflakes with, and this is what I came up with. I've really taken a liking to blue polishes lately though I was never a big fan of them before.

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

New York haul!

Tulin keskiviikkona takaisin Suomeen, ja olen vihdoin ja viimein saanut kuvattua teille kaikki New Yorkin kosmetiikka-aiheiset ostokset. Suurin osa ostoksistani oli tosiaan kosmetiikkaa, sen lisäksi ostin lähinnä joululahjoiksi meneviä juttuja.

Ekana iltana suunnattiin Bath & Body Worksiin koska siellä oli hyviä tarjouksia Black Fridayn takia. Koko Signature Collection eli Bath & Body Worksin oma vartalonhoitolinja oli ota 6, maksa 3 -tarjouksessa, joka oli suhteellisen kuumottava! Käytin itse tarjouksen allaolevaan settiin. Tuotteiden yksittäishinta oli 11 dollaria kappaleelta, paitsi Vanilla Bean Noel body cream maksoi $12.5 ja Twisted Peppermint body mist $14.
Buy 3, Get 3 Free!
Ostin kolme tuotetta Vanilla Bean Noel -tuoksusarjasta, joka kuuluu Bath & Body Worksin Holiday Traditions -joulusarjaan. Tuoksu on niin hyvä, ihana vanilja johon yhdistyy kermakarkki. Ja siis hitto vie, katsokaa kuinka nättejä pakkuksia näissä on! Vasemmanpuolimmaisena on suihkugeeli, sitten body cream ja body lotion.
Holiday Traditions -sarjasta nappasin mukaani Peppermint Twist -sarjan suihkugeelin, body mistin ja body lotionin. Nämä tuoksuu ihan piparminttukarkille, sellaiselle raikkaan sokeriselle. Miinusta kuitenkin body mististä, joka tuoksuu mielestäni jollekin ihan muulle! Tuoksu on kyllä hyvä, mutta ei sitä mitä odotin. Jos joku haluaa kokeilla Ameriikan erikoisuutta niin myyn mielelläni pois.
Maailman suurimmaksi kaupaksi itseään tituleeraavasta Macy'sista tuli ostettua pari juttua. Philosophyn Cookbook-setti on aivan ihana, jokainen tuoksu on niin herkullinen! Itselläni aion pitää varmasti vain Hot Buttered Rhumin (taivaallisen tuoksuista!), osa menee lahjoiksi. Setti maksoi hieman päälle 30 dollaria veroineen ja pitää sisällään neljä suihkugeeliä/shampoota/kylpyvaahtoa, ja kaupan päälle sain vielä Living Grace - suihkugeelin ja minihajuveden. Tuoksu ei ollut ihan omani, mutta tiedän jo kelle nämä sopii täydellisesti joululahjaksi! En halua kuvata näitä tarkemmin, ettei joulupukin salaisuudet paljastuisi ennen aikojaan ;)
Macy'silta nappasin mukaan myös Benefitin They're Real -ripsivärin, joka ei ole ihan vielä minua vakuuttanut ylivoimaisuudellaan. Jatketaan kokeiluja! Hinta oli n. 25 dollaria veroineen.
Sephorasta ostin (tai no, äiti osti mulle) maailman parhaan Dr. Jart+:n Water Fuse bb-voiteen, josta on tulossa arvostelua lähipäivinä. Maailman söpöin puuteripaperipakkaus oli myös pakollinen, olin jo pitkään haikaillut puuteripaperien perään mutten ollut saanut ostettua.
Drugstore-ostoksia tein muutamia, suurin osa on Duane Reade -ketjusta. Drugstoreissa sai monia tuttuja ja tuntemattomia kosmetiikkamerkkejä melkoisen halvalla, esim. kaikki ripsivärit taisi olla alle 10 dollaria. Itseäni kiinnosti eniten tuotteet, joita ei Suomesta saa. Suuren suuri miinus drugstoreille tulee siitä, ettei oikeastaan yhdestäkään tuotteesta ollut testereitä. Tämän takia mm. huulipuna ja luomiväriostokset jäivät vähäiselle, enhän minä nyt testaamatta osta ellen tiedä hyväksi.

Cover Girliltä otin kokeiluun LashBlast 24 Hour -ripsivärin ja luomivärin sävyssä Mink. Tarkkoja hintoja en muista, mutta ripsiväri oli 9-10 dollaria ja luomiväri n. 5 dollaria.
Huuleni olivat ihan hirveässä kunnossa ekoina päivinä, ja kävinkin ostomassa tehopakkauksen niiden hoitoon. Neosporin-niminen tavara on yöllä käytettävä hoitotuote, joka toimi ainakin itselläni kuin taika.   Olen kuullut Burt's Beesin huulirasvoja kehuttavan, joten mukaan lähti Extra-Conditioning versio. Carmex on vanha suosikkini, ja olin iloinen että löysin tätä normaalissa putkilossa purkin tai tuubin sijaan.
Ja huulista puheenollen, maailman paras huulirasvan ja huulipunan yhdistelmä, Revlonen Colorburst lip butter! Hinta oli jossain 10 dollarin kiepeillä, värivalikoima oli hyvä ja laatu uskomaton. Ajattelin, ettei tästä lähtisi väriä nimeksikään, mutta väärässä olin. Ihanan pehmeästi liukuva koostumus, joka jää hieman kostean näköiseksi. Näitä aion hankkia ehdottomasti lisää!
Sally Hansenilta nappasin mukaani Instant Cuticle Removerin, joka on jo testattu ja hyväksi todettu. Ostin tämän itsepintaisten kynsinauhojen poistoon ja yleiseksi manikyyritarpeeksi. Hintaa en yhtään muista, mutta alle 10 dollaria kumminkin.
Paljon tuli kaikkea ostettua, mutta vielä enemmän jäi kauppaan ja mielen sopukoihin kummittelemaan! New York on kosmetiikkanarkkarin taivas, ja yliannostuksen vaara on melkoinen. Itsellä onneksi tuli tolkku vastaan kun tajusin että reissun jälkeen pitäis syödäkin, ja ostosten määrä pysyi mielestäni ihan maltillisena. Varsinkin, kun jokapäiväisiä käyttötuotteita kuten suihkugeeleja ja vartalorasvoja kun menee kumminkin. Mainitsemisen arvoisista tuotteista tulee myöhemmin vielä omat postauksensa, kunhan olen kerennyt testailemaan tarpeeksi.

This is all the cosmetics I bought from New York! I found a lot of great products, but a lot of them had to stay at the shops because I used all my budgeted money for shopping in just a few days. New York was definitely a good place for a cosmetics addict, but there was one thing that really bothered me: there were no testers in the drugstores! How are you supposed to know if something suits you if you can't test it first?

lauantai 1. joulukuuta 2012

Jouluarvonta!

Hyvää joulukuuta kaikille! Butterflies Insteadissa lähtee nyt jouluvaihde päälle pienen hiljaisuuden jälkeen, ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa joulunodotus kuin pikku arvonnalla. Palkinnot olen hankkinut itse Ameriikan maalta asti, toivottavasti tykkäätte!


Palkinto 1:
Benefit Full Glam Ahead! -setti
Sisältää High Beam -korostusvärin, Stay Don't Stray -pohjustustuotteen ja Bad Gal -ripsivärin minikokoisina.

Palkinto 2:
Benefit Coral My World! -setti
Sisältää Coralista-poskipunan ja Sun Beam -korostusvärin minikokoisina.

Säännöt:
- Osallistuaksesi sinun tulee olla blogini julkinen lukija Google-käyttäjäraadin kautta (sivupalkista voi liittyä, jos et vielä ole)
- Kommentistasi tulee käydä ilmi nimimerkki, jolla luet blogia, sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoa varten sekä se, kumman palkinnon haluaisit jos voitto osuu kohdalle
- Kerro kommentissa jotain jouluista. Mitä toivot tänä vuonna lahjaksi, mitä aiot ostaa muille, jouluperinteitäsi, mikä sinulle joulussa on tärkeää, mitä vaan!

Tällä kertaa lisäarpoja ei tule, vaan valitsen voittajat kivoimpien kommenttien perusteella. Jos valinta käy liian vaikeaksi, saatan ottaa apuuni muutaman tonttutytön tai -pojan. Arvonta loppuu 10.12., ja julkaisen voittajan myöhemmin kyseisellä viikolla.

Hyvää joulunodotusta kaikille lukijoille ja onnea arvontaan!

Sorry guys, this giveaway is for Finnish readers only!