perjantai 16. marraskuuta 2012

Uusia siveltimiä

Tilailin vähän joulujuttuja iHerbiltä, ja tilaukseen lähti mukaan myös pari sivellintä.


Entinen kabukini on jo aika vanha, ja kaipasin toista kabukia sen rinnalle. EcoToolsin Recycled Rectractable Kabuki on saanut paljon hyviä arvosteluja, joten tilasin sen. Hinta oli 7.5 dollaria eli vähän alle 6 €. Plussaa korkista, helpottaa kuljettamista ja säilyttämistä huomattavasti.


Toinen sivellin on Everyday Mineralsin Eye Kabuki Brush, jota on nimestään huolimatta kehuttu hyväksi siveltimeksi peitevoiteelle. Olenkin kaipaillut toista sivellintä Lily Lolon mineraalipeitevoiteelleni, joten tämä lähti kokeiluun. Tässä on tosiaan aika iso sivellinosa, mutta voisihan tätä silmillekin käyttää. Hinta oli 8.99 dollaria eli vaivaiset 7 €.


Molemmat siveltimet ovat vegaanisia, ja niin pehmeitä ja ihania. Suosittelen lämpimästi! Ja kannattaa ihan ehdottomasti tilata siveltimiä iHerbiltä, erityisesti EcoToolsien hinta on niin paljon halvempi siellä. Postikulutkin ovat melko vähäiset, ja tällä hetkellä yli 40 dollarin ostoksiin saa ilmaiset postarit! Tehkää vaikka kimppatilauksia, jos ette itse saa tuota 40 dollaria täyteen :)

I ordered two new brushes from iHerb, and I really like both of them! The EcoTools Recycled Retractable Kabuki has gotten a lot of good review on the blogosphere, so I decided to order it. It was only $7.5, so very cheap, too! The other one I got is Everyday Minerals Eye Kabuki, but I got it to use as a concealer brush for my mineral concealer powder. It's quite big, but I guess you could use it on eyes as well. This one was $8.99, but still cheap enough for me. Both of these are cruelty-free and so, so soft!

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Samppanjasuukkoja

China Glazen joulukokoelmasta pääsi ensimmäisenä kynsille Champagne Kisses. Lakassa on hurjasti lämpimän kullan väristä glitteriä ja hologlitteriä kirkkaalla pohjalla, aivan ihana! Peitti hyvin ja kesti lohkeilematta, tykkään. Tämä on omistamistani kultaisista lakoista parhaiten ihonväriini sopiva.

Lakkojen kuvaaminen alkaa olla muuten huomattavan haasteellista valon ollessa tiukilla. Täytyyvarmaan sijoittaa päivänvalolamppuihin ja ehkäpä rakennella jonkinlainen lightbox.

maanantai 12. marraskuuta 2012

Taistelu aknea vastaan: kovemmat aseet käyttöön

Olen ihan totaalisen hermostunut tähän akneen! Olen ohjeiden ja suositusten mukaan lisännyt ihon kosteutusta ja juonut vielä varmuuden vuoksi enemmän vettä kuin yleensä. Akne ei ole mennyt suuntaan tai toiseen, ja tuntuu että ihan sama mitä teen kun mikään ei auta.

Kovemmat keinot käyttöön siis! Marssin apteekkiin ja ostin vanhaa tuttuani Basironia, saa nähdä olisiko tästä apua. Basiron on siis geeli, jolla on 5 prosenttia bentsoyyliperoksidia, ja joka on tarkoitettu aknen hoitoon. Bentsoyyliperoksidin pitäisi tuhoto aknea aiheuttavaa bakteerikantaa. Basironia saa apteekista ilman reseptiä, ja se maksaa n. 10 €. Mikään ihmehoito tämä ei ole, mutta on ainakin viime kerralla sain tästä apua (ja hirveän hilseilevän ihon). Täytyy katsoa miten tämä alkaa vaikuttamaan tällä kertaa, ja pitää huolta ihon kosteutuksesta.

Yhyy
Jos naama on ihan kamala vielä joulukuussakin, varaan suosiolla ajan ihotautilääkärille ja keskustelen että mitäs vaihtoehtoja on ennen antibiootti- tai roaccutankuureja. Kohta olen ihan valmis vaikka syömään niitäkin, eihän tästä tule mitään.

My acne seems to be getting nowhere. I've done everything "right", but nothing happens, so I bought Basiron from my local pharmacy. It's a 5 % benzoyl peroxide gel that should fight the bacteria causing acne. It was around 10 euros, so not that expensive. I've used the product before, but you'll never know if it'll work as good as last time, so I'll have to wait and see. 

tiistai 6. marraskuuta 2012

China Glaze Holiday of Joy: my picks & swatches

Odotin China Glazen joulukokoelmaa niin kovasti, ja olin itsestäni tosi ylpeä kun sain rajattua haluamani lakat vain viiteen. Tykkäsin todella paljon tämän(kin) vuoden joulukokoelmasta, ihania sävyjä ja mikä parasta, ihania glittereitä! Näitä tulette näkemään kynsillä useasti!

Champagne Kisses, Pure Joy, Merry Berry, Glitter All The Way, Blue Bells Ring

Ihanat glitterit <3
Champagne Kisses, Pure Joy, Glitter All The Way
Glitter All The Way macro
Foilia ja cremeä
Blue Bell Ring, Merry Berry
Here are my picks from the China Glaze Holiday of Joy collection! I absolutely love the collection and I was so proud of myself when I managed to order just five polishes from it. My picks are Champagne Kisses, Pure Joy, Merry Berry, Glitter All the Way and Blue Bells Ring.

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tiede > pardit

Kun kutsu käy lauantaina bailaamaan, niin enhän minä mihinkään lähde kun on tutkimussuunnitelma kesken ja uusia lähteitä löytyy koko ajan lisää! Onneks maanantaina tulee opintotuet, voin tilata lisää kirjoja. Rahat menee mutta menkööt. Tartten jonkun sponsoroimaan mun gradua. Silti, mun aihe on niin kiinnostava ja kaikkea ja voi että!


I'm just really exited about my master's thesis! 

perjantai 2. marraskuuta 2012

Check this luonnonkihara!

Mullahan on yleensä aika suorat hiukset, eikö? No, tässäpä teille salaisuus, nimittäin hiukseni luonnontilassa! Yleensä föönaan hiukset kuivaksi ja käytän aina jotain muotoilutuotetta, mutta näissä kuvissa hiukset ei ole nähneet kuin harjan.

Aikamoinen varsinkin tuo takaraivo! Itsehän rakastan sekä luonnonkiharaa että suoraa hiusta, mutta oma tukkani on päättänyt olla vähän 50/50, mikä on hermostuttavaa. Edestä tukka on vain todella taipuisaa, takaraivo näyttää puolestaan siltä että olisin nukkunut letit päässä. Päätä jo, tukka!

I've always thought my hair to be "slightly" wavy. Well, look at that mane now! Ever since my hairdresser asked me if I had slept with braids on, I realized how curly some of my hair, namely those on the back of my head, really is. I guess I never realized this before since all the really curly hair is at the back of my head and I don't see it that often. However, now I know. I love curly hair, it's just that the hair that's in the front is really just slightly wavy, not curly at all. So, my hair is a 50/50 mess with two levels of curl. Nice.

torstai 1. marraskuuta 2012

Loppuneet: lokakuu

Lokakuun loppuneiden saldo on onneksi reilusti parempi kuin syyskuun säälittävä kahden tuotteen loppuminen. Lokakuussa loppui paljon kaikkea olennaista, joten varastoja saakin taas täydennellä. Onneksi pääsen kohta Ison Ompun kaupoille, sieltä onkin hyvä ostella uusia ihanuuksia.

Lokakuussa loppuneet:
Julia Lawless jojobaöljy
- perushyvä jojobaöljy, mutta iHerbista saa samaa tavaraa rutkasti halvemmalla
Desert Essence Pistachio jalkavoide
- ei kosteuttanut jalkojani tarpeeksi, en osta uudestaan enkä oikein voi suositella
Soap & Glory Heel Genius jalkavoide
- luottotuote, tätä hamstraan aina kun olen Briteissä!
LV Kosteusemulsio
- todella positiivinen yllätys, kosteutti hyvin!

Lush Catastrophe Cosmetic tuorenaamio
- hyvä puhdistava naamio seka- ja rasvaiselle iholle, ihana mustikkainen tuoksu
Crazy Rumors Irish Cream huulirasva
- ihana, öljyinen huulirasva mahtavan tuoksuisena
TreSemme 24 Hour Body Blow Dry Lotion
- tämä oli toinen yllättäjä, ostaisin täysikokoisen jos saisi Suomesta
Skinfood Black Bean Nose Pack
- pettymys: laput olivat epämääräisen muotoisia, ja niitä joutui muotoilemaan saksille itse
Estee Lauder Idealist seeruminäyte (haju oli muuttunut, heitin pois)
- en ole kokeillut kuin pari kertaa, muttei oikein vakuuttanut

Lisäksi tiputin lattialle Narsin Sheer Matte -meikkivoiteen (sävy Deauville) näytekoon, sitä ei ollut kuvata koska heitin lasinsirut heti roskiin.