tiistai 28. elokuuta 2012

Nars Sheer Matte Foundation + sävyvertailu

Olen testaillut Narsin Sheer Matte Foundationia saatuani kaksi hyvän kokoista samplea ko. tuotteesta Narsin tiskiltä Lontoon Libertysta. Sheer Matte Foundation jättää nimensä mukaisesti mattaisen pinnan, ja sitä suositellaan erityisesti normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Meikkivoidetta saa 20 sävyssä. Hinta on n. 40 € hieman ostopaikasta riippuen. Tuotetta myy Suomeen mm. Narsin omat sivut, HQhair sekä Asos. Pulloon saa ostettua erikseen myös pumpun, joka maksaa n. 4 €.

Kuva: narscosmetics.eu
Deauville on Light2-asteen sävy, jossa on neutraali, pinkkiä ja keltaista sisältävä pohjaväri. Tämän sain sillä perusteella, että tämä sopi silloiseen ihonväriini. Swatch-kuvissa tämä näyttää melko kellertävältä, mutta tämä sulautuu ihonväriini kuitenkin hyvin.


Santa Fe on Medium2-asteen sävy, jossa on neutraali, persikkaan taittava pohjaväri. Tämän näytteen myyjä antoi mahdollista rusketusta varten, jolloin meikin sävy on tietenkin syytä olla tummempi kuin kalpealla talvi-iholla.


Tässä värit swatchattuina kädelleni. Lisäsin vertailuun omistamani Narsin sävyttävät päivävoiteet sävyissä Finland ja St. Moritz, jotta saisitte enemmän vertailupohjaa.




Meikkivoide jättää ihanan mattaisen pinnan tuntumatta kuitenkaan raskaalta. Tämä oli itseasiassa yllättävän ohutta, joten tätä sai kerrostaa enemmän peittoa kaipaaviin kohtiin hieman enemmän. Tykkäsin tuotteen koostumuksesta, sillä ennemmin kerrostan itse sopivan peittoasteen kuin levitän maskimaisen tuotteen koko naamalle. Peittokykyä on mielestäni keskiverrosti, itselleni ja pienille kasvojen epäpuhtauksille juuri sopivasti. Suosittelen tämän alle jonkinlaista pohjustusta, ainakin itselläni toimi paljon paremmin niin, muuten meikkivoide saattoi upota isoimpiin ihohuokosiin, ei pahasti kuitenkaan.

Mielestäni tämä on aivan loistava meikkivoide erityisesti niille, jotka kärsivät ihon rasvoittumisesta tai kiiltelystä päivän mittaan. Itse olen ihastunut tähän ihan täysillä, ja aion ehdottomasti hankkia tätä myös täysikokoisen pakkauksen.

I got a few samples of the Nars Sheer Matte Foundation from London and I've been trying them out recently. I really, really like it! The foundation leaves a matte, velvety finish and it feels really nice on the skin. You don't neccessarily even need to apply powder on top, but I do recommend it if your skin is prone to get oily during the day. I'd also recommend applying this over a primer, otherwise it might sink in to the pores a bit.

There are 20 shades to this foundation and it costs about 40 €. Note that you can also purchase a pump to the bottle, but it is sold separately.

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Soap & Gloryn putsarit testissä

Ostin Englannista kaikki Soap & Gloryn kasvoille tarkoitetut puhdistusaineet (liinoja lukuunottamatta), ja ajattelin kirjoittaa niistä vähän arviota, kun sarjaa saa nykyisin tilattua Suomestakin. Laitan tähän postaukseen Suomen hinnat, niistä saattaa olla enemmän hyötyä teille. Olen ihan koukussa merkin ihaniin retro/kitsch-tyylisiin pakkauksiin ja melko edullisiin hintoihin (Englannista ostettuna nämä ovat hieman Suomen hintoja halvempia).


Suosikkini putsareista on Peaches and Clean 4-in-1 Wash-off Deep Cleansing Milk (15 €). Kyseessä on puhdistusmaito, joka on pakattu kätevään ja kauniiseen pumppupulloon. Sisältö on mielestäni oikein mainio, tuotteessa on nimittäin ihoa kemiallisesti kuorivaa AHA-happoa. Tällä lähtee meikit pois vaivatta, mutta silmämeikin saa puhdistaa erikseen omalla putsarilla.



En normaalisti tykkää puhdistusmaidoista, mutta tähän olen mieltynyt. Iho jää tällä puhdistettuna pehmeän ja raikkaan tuntuiseksi ilman kiristävää tunnetta tai kalvoa iholla. Tämä tuoksuu todella raikkaalta, hieman kuin hedelmäiseltä eukalyptukselta (tuote sisältääkin eukalyptusöljyä). Vaikea selittää, mutta itse pidän tuoksusta kovasti.


Toinen oikein mainio putsari on Face Soap & Clarity 3-in-1 Daily-Detox Vitamin C Wash (14 €). Tuote on geelimäinen, jossa on pieniä rakeita. Rakeet eivät kuitenkaan juurikaan tunnu tai kuori kovin voimakkaasti. Tuote pesee meikin hyvin pois ja tuoksuu raikkaalta ja melko neutraalilta.


Iho jää tämän jäljiltä raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi, ei lainkaan kiristäväksi. Vaikka itse miellän geeliputsarit hieman tujummiksi, tätä voi huoletta käyttää ilman pelkoa liiasta kuivattavuudesta.


Merkin kolmas putsari on myös erinomainen, mutta olen itse hieman yksinkertaisemman pesun ystävä. The Fab Pore Hot Cloth Cleanser 3-in-1 Concentrated Deep Purifying Formula (16 €) on emulsiomainen tuote, jonka kanssa kuuluu käyttää pakkauksen mukana tulevaa (tai jotain toista) liinaa tuotteen poispesuun. Tuote levitetään iholle hieroen n. minuutin ajan, jonka jälkeen tuotteen annetaan vaikuttaa vielä toinen minuutti ennen pois pyyhkimistä lämpimään veteen kostutetulla liinalla.


Tuote jättää ihon pehmeän ja puhdistetun tuntuiseksi, ja tällä saa hyvin poistettua meikit.

Tuntuu, ettei mulla ole yhdestäkään näistä tuotteista mitään negatiivista sanottavaa! Kaikki toimivat oikein hyvin, puhdistavat meikin ja ihon tehokkaasti jättämättä ihoa kuitenkaan kuivan tuntuiseksi. Voisin suositella näistä jokaista, siitä vain valitsemaan että mikä koostumus miellyttää eniten :)

My quick review on all the Soap & Glory cleansers for face: they're brilliant! Every single one of them leaves the skin feeling clean but moisturized, just pick which formula you like the best! My favourite is the cleansing milk, Peaches and Clean, but as I said, they're all amazing. I'd recommend any of them!

torstai 23. elokuuta 2012

German-icure

O.P.In Germany-kokoelman German-icure on aivan täydellinen lakka syksyyn! Tummanpunainen lakka hohtaa kynsillä punaviinin sävyisenä ja tuo mieleen syksyiset illat kynttilänvalossa. Ihana!

Luonnonvalossa.


Salamalla.
Kattokaa nyt tätä pullossakin, niin nätti! Laatu on myös loistava, kaksi kerrosta peittää täydellisesti pitkilläkin kynsillä.


Looking for a great polish for autumn? Look no further! O.P.I German-icure from the Germany collection is the perfect wine-red shade. It reminds me of candle-lit evenings and all thing I love about autumn. A must-have!

lauantai 18. elokuuta 2012

Pieniä kivoja uutuuksia

Tilasin pari kivaa juttua hetki sitten Nonpareil Boutiquen kaikki -25% aleista, ja voisi olla aika esitellä ne täälläkin. Meikit tuli taas nopeasti ja hyvin pakattuna perille, voin kyllä suositella.


Itselleni aiemmin tuntematon merkki Prestige herätti innostuksen ihan vaan koska muut vastaavat oli varastosta loppu. Tilasin Waterproof Eyelinerin sävyssä Granite. Tuote vaikuttaa lupaavalta, joskaan en sanoisi tämän olevan ihan vedenkestävä. Sävy on kuitenkin ihana kimaltavan harmaa, joten olen tyytyväinen ostokseeni.


e.l.f.iltä tilasin poskipunan, tai itseasiassa korostustuotteen, sävyssä Gotta Glow. Sävy on dupe Narsin suositulle Albatrossille (vertailu esim. täällä), mutta hankin tämän halvemman version koska en vielä oikein tiedä tuleeko korostustuotteelle kovin paljon käyttöä. Puuteri varisee hieman, eikä ole selkeästikään yhtä laadukasta kuin Narsin poskipunat, mutta hintaansa nähden tuote on minusta oikein hyvä!



Swatchit
Mulla on sellainen tunne, että Nonpareil Boutique ei olisi aiemmin toimittanut e.l.f.iä ainakaan Suomeen, mutta nyt tosiaan sitä saa tilattua tännekin asti. En ole koskaan uskaltanut tehdä tilausta pelkästään e.l.f.iltä kun en ole oikein tiennyt laadusta, joten tämä oli tosi kiva juttu.


Lisäksi piti saada uudet pinsetit, ja valkkasin Tweezermanin Tweezerettet vaaleanpunaisina. Hyvät pinsetit, halpa hinta ja söpö väri, eli ihan nappiostos! Näitä sai myös muissa herkullisissa väreissä, ainakin keltaisena, sinisenä, punaisena ja ihan vaan mustana.

maanantai 13. elokuuta 2012

I Don't Give a Rotterdam!

Kuopion Sokoksella oli melkein puolet O.P.In kevään Hollanti-kokoelmasta -50% alessa, ja olihan sieltä jotain pelastettava kotiin. Mietin pitkään I Don't Give a Rotterdamin ja I Have a Herring Problemin välillä, mutta päädyin kylmemmän ja selkeämmin vaaleansinisen sävyiseen I Don't Give a Rotterdamiin. Hintaa lakalle jäi 8,4 €, joka on mielestäni ihan käypä hinta (täysihintaisena en koskaan ostaisi O.P.Ia Suomesta).





Tein IDGAR:lla lakkaukset myös S:n isosiskolle. Oli hauskaa lakkailla välillä muittenkin kynsiä, ja siskokin oli kynsistä innoissaan.


I found a bunch of discounted O.P.I polishes from my boyfriend's hometown, Kuopio. Most of the polishes were from the Holland collection, and I instantly grabbed some of them but ended up buying only one, I Don't Give a Rotterdam. It's a dusty light blue with silver and gold glitter, quite a unique beauty.

lauantai 11. elokuuta 2012

Fast Track

Tänään esittelyssä China Glazen Fast Track. Tämä julkaistiin keväällä Hunger Games -kokoelmassa. Fast Track on kaunis nudesävy, jossa on kultaista glitteriä joka heijastelee vaaleanvihreää tietyissä valoissa.



Tämä on todella helppo sävy, levittyy ja pysyy todella hyvin, eikä kulumaa näy kolmenkaan päivän käytön jälkeen. Sopii hyvin töihinkin, sillä tämä on kuitenkin tosi neutraali sävy.



Here's China Glaze Fast Track from my recent Trans Design order. Fast Track is from the Hunger Games collection from this spring, and it's a lovely glittery nude. Very work appropriate and super easy to wear and apply, I really like this polish. 

sunnuntai 5. elokuuta 2012

this is who I am

Since this post is mainly about pictures anyway, it's all in English this time! I got inspired by the ever-so-lovely berenice from berenice's hair to do this. I think these kind of posts are super interesting, you know, the way people construct their image through the internet. I mean, I sure as hell am not going to put anything really deep in here, but then again, my blog is not about my issues in life anyway (except the makeup ones).

So, here's a little peek inside my soul. All pictures taken from ...and that's who I am.

Even though I a suck at it!




10 hours a night is a minimum! Plus my dreams are frickin' awesome!
Who wouldn't?



lauantai 4. elokuuta 2012

Trans Design haul

Jaahas, kovasti Lontoon jälkeen ajattelin olla ostamatta uutta kosmetiikka ainakaan ihan heti, mutta heti vaan seuraavalla viikolla lähti jopa kaksi kynsilakkatilausta tulemaan. Puolustuksekseni voin sanoa, että tein molemmat tilaukset puoliksi kaverin ja äitin kanssa, eli tilasin tavallaan vaan yhden kokonaisen tilauksen. Niin ja kaikki ei tullut itselleni, paketeista löytyi jotain myös blogin elokuiseen synttäriarvontaan :)


Kuitenkin, molemmat tilaukset tuli Transdesignilta. Postitus oli nopeaa, molemmat paketit saapuivat reilussa viikossa perille. Postikulut tosin olivat nousseet 20 dollarista 23 dollariin, buu. En tajua miten vaikka iHerbilla voi olla niin halvat postikulut verrattuna näihin kynsilakkapuoteihin.

En ole pitkään aikaan ostanut OPIn lakkoja niiden heikohkon nettikauppasaatavuuden takia, mutta kun Trans Design otti OPIn taas valikoimiinsa, niin pitihän sieltä muutamat lakat sitten tilata.


Pink Friday on OPIn kevään Nicki Minaj -kokoelman ihana barbiepinkki. Vanha Models Ownin pinkki alkaa vetää viimeisiään, joten ostin uuden version tilalle. Lisäksi tilasin Spiderman-kokoelmasta upean harmaan Number One Nemesiksen, josta tulikin heti mun uusi lemppari.

Ikisuosikkini China Glazen lakkoja lähti ostoskoriin myös useampi.


Hunger Games -kokoelma ei sykähdyttänyt minua aluksi laisinkaan (kamoon, ei ollu yhtään keväinen kokoelma!), mutta Luxe and Lushin päätin hankkia pitkän jahkailun jälkeen. Olen kaivannut O.P.In I Lily Love Youn kaveriksi jotain kirkaspohjaista flakies-lakkaa, joten tämä oli juuri hyvä siihen tarkoitukseen. Nappasin toiseen tilaukseen myös Fast Trackin, joka on kaunis nude kultaisella ja vaalean vihreällä shimmerillä. Mulla ei ole aikoihin ollut kunnollista nudelakkaa, joten pitihän tämä rako nyt täyttää.


Mun on pitänyt tilata ihan perus valkoista lakkaa ties kuinka kauan, mutta kun se on vaan niin tylsä! Viimeinkin otin itseäni niskasta kiinni ja tilasin China Glazen White Outin. Onpahan nyt tilattu.


Myös pakollisia tuotteita piti tilata, tällä kertaa valkkasin Poshelta seka aluslakan että pikakuivattajan. Poshen aluslakka toimii omilla kynsilläni tosi hyvin, ja vaikka välillä on tullut kokeiltua muitakin aluslakkoja, palaan aina tähän. Pikakuivattaja on mielestäni täysin vertailukelpoinen toisen suosikkini Seche Viten kanssa, tällä kertaa tämä vei pidemmän korren. Poshella ei käytetä lakoissa yhtä kovia myrkkyjä kuin Sechellä, ja hinta oli inasen halvempi, joten hell yes valitsen sen mieluummin.

Sitten vielä tyhmä naarmu-juttu. Nää lakathan tuli siis kahdessa eri tilauksessa, enkä voi ymmärtää miten molempiin tilauksiin oli tullut naarmuinen O.P.In lakka. Laitoin reklamaatiota asiasta, enhän mä kohta uskalla tilata O.P.Ia enää jos kaikki pullot tulee perille naarmujen peitossa. Vaikkei naarmut vaikuta itse lakkaan mitenkään, ne harmittaa mua silti, ja onhan ne pullot nyt näiden takia rumempia. Vastaukseksi tuli että kaikkiin overseas lähetyksiin raaputetaan lakan sarjanumero pois. Thx for the info, voi siis olettaa että jatkossa kaikissa O.P.In lakoissa saattaa olla iso naarmu korkissa.

Pullon lasipinta on mennyt rikki, naarmut tuntuu karheilta. Näiden kanssa voisin vielä elää.
Tää harmitti mua sit jo enemmänkin :(
Here's the total of my two latest Trans Design orders. I made both with my mum & my friend, so basically I only made one order, right? I was super pleased with everything except the fact that Trans Design apparently scrathes the serial numbers off the O.P.I polish caps when they ship overseas. So basically, you can't expect mint condition bottles anymore! I'm not sure how to deal with this, should I start ordering my O.P.Is from ebay or just learn to live with the scratches. First world problems, I know.