keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Marmeladikynnet

Enpäs olekaan muistanut esitellä teille uutta ihanaa kesälakkaani, China Glazen Orange Marmaladea. Mun oli aivan pakko saada ko. lakka nähtyäni sen Sonnelan blogissa. Toisten blogien lukeminen on aina vähän vaarallista rahanmenon kannalta!


Orange Marmalade on aivan ihana oranssi glass fleck -lakka, joka on julkaistu joitain vuosia sitten Summer Days -kokoelmassa. OM:ssa on hieman kultaista shimmeriä joukossa, ja se antaa lakalle ihanasti syvyyttä. OM on muuten ihan täydellinen kesälakka, mutta vaatii melkoisen määrän kerroksia (n.4-5) peittääkseen kynsirajan.


Sain muuten vihdoin ja viimein jo reilun vuoden jatkuneen tatskaprojektini valmiiksi tänään! Hommassa kesti odotettua kauemman, kun en aina saanut aikoja varailtua kun oli niin pitkät jonot. Nyt kyljestä reiteen ulottuva kuva on vihdoinkin valmis, ja olen tosi ilonen! Laittaisin mieluusti kuvia, mutta tuo paikka on vähän sellainen etten viitsi alkaa kuvailla nettiin asti, harmi.

I have totally forgot to show you my new summer polish, Orange Marmalade from China Glaze! This was released a few years back in the Summer Days collection, and it indeed is perfect for summer days. It's a lovely orange glass fleck with golden shimmer to give it some depth. Needs 4-5 layers for an opaque look, but is well worth it!

maanantai 28. toukokuuta 2012

Aurinkopuuterit kalpeanaamalle

Olen aurinkopuuteriasioissa ihan totaalinen noviisi, olen vasta tänä keväänä hankkinut ensimmäisen aurinkopuuterini ever. Mulla on lisäksi muutama samplekokoinen mineraaliaurinkopuuteri, ja ajattelin vähän esitellä näitä, sillä kaikki soveltuvat mielestäni oikein hyvin kalpeahkolle iholle, joka varmaan monilla on vielä näin alkukesästä.


Ainoa täysikokoinen tuotteeni on Milanin Baked Bronzer sävyssä Glow. Sävy on hyvin vaalea, aika oranssihtava, mutta iholla todella luonnollinen. Tämä ei ole kovinkaan pigmenttinen, joten sopii hyvin aloittelijoille ja kalpeammille naamoille. Tässä on jonkin verran hilettä, mutta tämä näyttää musta iholla tosi kivalta, eikä lainkaan discopallomaiselta. Tilasin omani Cherry Culturesta, ja tämä maksoi 8 dollaria.

Milani Baked Bronzer Glow
Valkkasin Lily Lololta hetki sitten kaupanpäällisiksi toisen aurinkopuuterini, sample-kokoisen South Beachin. Tässä pigmenttiä onkin jo reilummin, ja tätä saa levitellä hieman varovaisemmalla kädellä. Tässä sävy on oranssihtavan persikkainen, ja veikkaisin, että tämä sopisi hyvin myös kesäajan poskipunaksi. Tämä on matta, joten sopii niille, jotka eivät pidä shimmeristä.


Vanhin tuotteeni, joka ei varsinaisesti ole aurinkopuuteri vaan "all over face colour" on Bare Mineralsilta. Tämäkin on sample-koko, ja sävyn nimi on Warmth. Tässä on selkeästi ruskea sävy pienellä shimmerillä, ja sanoisin, että vaikka tämä on kolmikosta selkeästi tummin, on tällä saatu jälki melko luonnollista rusketusta vastaavaa. Tämä toimii hyvin myös luomivärinä!

Auringonvalossa
Luonnonvalossa
Here's a brief review on my bronzers! I only have one full-size bronzer that I only got this spring, and then I have two sample sizes. I'm fairly pale during the winter time, so I wanted to start with something kind of light and not too pigmented, and I ended up ordering Milani's Baked Bronzer in Glow. It's a great colour for pale people, and even though it's shimmery it doesn't give you that disco ball look. Lily Lolo's Bronzer in South Beach is quite orangey/peachy, but I think it'd work great as a summertime blush. Bare Minerals Warmth is actually what they call an "all over face colour", but it's pretty great as bronzer. The colour is really natural, and there's only a tad of shimmer in it.

torstai 24. toukokuuta 2012

Baby Foot - jalat pehmeiksi pusseilla?

Jännittävää tuotetestailua luvassa! Sain äitiltä joululahjaksi Baby Foot -pakkauksen, joka sisältää kaksi geelipussia, joihin laitetaan jalat kahdeksi tunniksi, jonka jälkeen jalkojen ihon pitäisi alkaa kuoriutua seuraavien päivien aikana. Tuote lupaa jaloista vauvanpehmeät, ja merkin oma mainosvideo näyttää aikaa hurjaa matskua jalkojen ihon kuoriintumisesta. Olen lukenut tuotteesta vaihtelevia kokemuksia, joten odotin tämän kokeilemista innolla.


Voin pohjustaa tätä sillä, että mun jalkapohjat kovettuvat todella helposti, jos en muista rasvata niitä joka ilta. En tiedä mistä tämä johtuu, joskus muinoin jalkahoitajakin kummasteli tätä pedikyyrissä. Alkutilanne oli aivan järkyttävä, sillä jalkavoiteen käyttö oli jäänyt ihan nollille. Olipahan ainakin hyvä lähtökohta testailla!


Ei muuta kun pussit jalkaan ja menoksi! Sain teippailla pusseja aika paljon, koska mulla on tosi pieni jalka, ja pussit oli aika valtavat. Sopivat ainakin monelle!



Kuoriutuminen alkoi kolmantena päivänä, ja tästä eteenpäin jalat olivat monta päivää todella järkyn näköiset, iho todellakin kesi ja kunnolla. Jopa kohdat, jotka näytti aikaisemmin normaaleilta, näytti nyt kamalilta. Iho irtoili suurimmaksi osin pienenä hilseenä, joka oli aika rasittavaa. Esim. sukat oli aika mielenkiintoisen näköisiä sisäpuolelta käytön jälkeen :D Olisin toivonut enemmän mainosvideon tapaista efektiä, vaikkei se minusta kovin realistiselta näyttänytkään.

Ennen ja jälkeen -kuvia en valitettavasti halua julkaista, koska tulos ei loppujen lopuksi ollut ihan niin hyvä kuin odotin, ja lisäksi jalkani olivat ihan kamalat ennen testailua. Yleisesti ottaen voisin arvioida tämän olevan hyvä tuote sellaisille, joiden jalat ovat jo valmiiksi melko hyväkuntoiset. Koppuraisia kantapäitä tällä on ihan turha lähteä poistamaan, siihen käy paljon paremmin ja vain hitusen kalliimmalla kunnon pedikyyri. Minäkin aion käydä ottamassa pedikyyrissä vielä vimpan päälle hoidon ennen kuin lähden kirmaamaan kesäniityille.

Baby Foot - not as great as it sounds. First you wear the plastic socks with gel inside for two hours, and then just wait until the peeling begins. For me it took three days, and after that for about a week my feet looked like a mess. This didn't peel my feet as well as I had imagined or wanted it to, but I suppose it would work ok for feet that are already in a quite good condition. Since this is fairly expensive, I wouldn't recommend this, but a good old-fashioned pedicure instead. At least that's what I'm planning to get before the summer really starts.

tiistai 22. toukokuuta 2012

Lily Lolo love

Tilasin Lily Lololta vihdoin ja viimein täydennystä jo loppuneiden suosikkisamplejen tilalle. Pakettiin lähti maailman paras mineraalipeiteväri sävyssä Nude, ja mineraalimeikkipohja sävyssä Barely Buff. Peiteväri maksoi 7,3 puntaa, meikkipohja 12,5 puntaa, ja postikulut olivat 4 puntaa. Tilasin samalla myös äitille vaalean luomivärin ja irtopuuterin, ja yli 20 puntaa meneviin ostoksiin sai valita kaksi samplea (tosin vain valituista tuotteista), valkkasin itse meikkipohjan sävyssä Warm Peach ja aurinkopuuterin sävyssä South Beach.  Tilaus lähti Britteihin viime torstaina, ja saapui ovelleni tänään tiistaina, hurjan nopeaa toimintaa!



Lily Lolo on uusinut pakkauksiaan viime ostokerrastani, nykyisin purkkien kannessa on Lily Lolon logo, ja purkit ovat muuten mattapintaista muovia. Isoimmissa tuotteissa on kätevät shifterit, jolloin tuotetta ei tule liikaa kerralla.

kosteusvoide / Nude Concealer & Barely Buff Foundation
Mineraalipohjilla saa tosi nätin ja luonnollisen lopputuloksen. Suosittelen näitä erityisesti nyt kesäksi, ei meinaan ala naama kiillellä yhtään niin helposti kuin meikkivoiteen kanssa! Useimmissa mineraalimeikkipohjissa on myös aurinkosuojakerroin 15, joka on kivaa lisää kesän ajalle, ja tietty muutenkin.


I finally ordered the fullsize products to replace my used-up samples from Lily Lolo. I got the concealer in Nude and the foundation in the shade Barely Buff. I also ordered some things for my mum, and since the total was over £20, I got to choose two free samples (from a selected list, including foundation, powder, bronzer and shimmer). I chose a bronzer in the shade South Beach and a foundation sample in Warm Peach. I placed the order last Thursday and it arrived today (Tuesday), so the delivery was super fast!

tiistai 15. toukokuuta 2012

Estee Lauder BB Cream

Pääsin testaamaan Estee Lauderin jokin aika sitten julkaistua BB Creamia äitiltäni. ES:n BB Creamissa on kaksi sävyvaihtoehtoa ja aurinkosuojakerroin 35. Tuote lupaa tehdä ihosta terveen ja tasaisen sävyisen, ja sen kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille.


Itse testasin tätä sävyssä Light. Väri oli itselleni oikein hyvä, sulautui hyvin omaan ihonväriini, eikä jättänyt selkeitä rajoja. Koostumus oli aika paksua, ja tuoksu toi mieleen kurkun. Odotuksieni vastaisesti tämän pinta ei jäänyt yhtään tahmeaksi tai kiilteleväksi, plussaa siitä. Peittokyky oli melko heikko, ja omia supertummia silmänalusia tämä ei pystynyt peittämään edes kerrostettuna. Huomaa kyllä ettei ole ollut oikein aikaa nukkua kunnolla, en mä oikeasti ihan noin zombielta näytä :D

meikitön / BB Cream
Kuten huomaa, peittokyky ei tosiaan ole kovin suuri. Suosittelisinkin tätä lähinnä jo valmiiksi hyväkuntoisen ja melko tasaisen värisen ihon kanssa, tällä ei nimittäin mitään taikoja tehdä. Toki tätä voi käyttää esim. meikkivoiteen alla, mutta itse jostain syystä hieman vierastan tätä tapaa. Mielestäni tämä ei ole hintansa (n. 45 €) arvoinen, halvemmalla saa kuitenkin esim. Narsin sävytetyn kosteusvoiteen, joka hakkaa tämän ihan 6-0. Makuasioita tietenkin, mutta itselleni tämä Estee Lauderin BB Cream ei oikein toiminut.

Pahoittelut muuten kuvien laadusta, mulla ei ollut omaa kameraa mukana ja otin kuvat äitin pokkarilla.

I tested the new Estee Lauder BB Cream when I was at my mum's place. The shade Light was a perfect match to my skintone, and the finish was surprisingly nice (no shine or stickiness whatsoever). However, the coverage was way too weak for me, as you can see in the pictures. Ok, normally I don't look like that much of a zombie, it's just that reading for all the final exams has kept me awake at nights! I wouldn't recommend this since it fairly expensive, and you can get a much better product for less money (e.g. Nars Tinted Moisturizer, which is great!).

torstai 10. toukokuuta 2012

Aika loppuu!

Huhhuh, onpahan ollut kiireistä koko toukokuun alku, eikä meno taida hellittää vielä hetkeen. Huomenna ja ensi keskiviikkona on tentit, välissä täytyisi käydä moikkaamassa äitiä äitienpäivän kunniaksi, ja alkuviikko on mennyt lääkärissä ja eläinten samanmoisessa. Niin ja tosiaan, niihin tentteihin pitäisi lukea. Ja valkata hotelli Cardiffista ja varata junalippuja ja ja... Töitäkin olisi, mutten pysty ottamaan enää yhtään ylimääräistä tähän soppaan. Eli ymmärtänette, etten ole hetkeen kerennyt bloggailemaan! :)

Olen kuitenkin testaillut tässä joululahjaksi saamaani Baby Foot -pakkausta, eli siitä tulee juttua kunhan saan otettua kuvat lopputuloksesta. Lisäksi olisi kerrottavaa viimeisimmistä iHerb-tilauksesta, tosin siitäkin on vielä yhden päivävoiteen suhteen testailu menossa. 

Kunhan saan kaiken ikävän alta pois, lupaan taas omistautua blogille yhtä urheasti kuin allaovela koira konsanaan!



perjantai 4. toukokuuta 2012

50+ Arvonnan voittaja!

Tattadadaa! Arvoin hetki sitten arvonnan voittajan, ja onnetar (eli minä) suosi nimimerkkiä Boms Bakery! Paljon onnea voitosta, otan sinuun yhteyttä sähköpostitse niin saadaan palkinto perille.



Kiitos hirmusti kaikille osallistujille! Ensi kerran päästään arpomaan elokuussa kun Butterflies Instead viettää ensimmäisiä syntymäpäiviään :)

torstai 3. toukokuuta 2012

Loppuneet: huhtikuu

Mulla tuntuu loppuvan tuotteita melko tasaiseen tahtiin, joka kuussa tulos on n. 10 tuotteen kieppeillä. Perustuotteita menee oletetusti eniten, meikkejä loppuu tosi harvakseltaan. Tässä kuussa loppui vain 6 tuotetta, mutta todella moni jäi ihan himppua vaille toukokuun puolelle.

Huhtikuussa loppunsa kohtasivat:


Lush Ocean Salt kuorinta/kasvonaamio
Lumene Blueberry Volume ripsiväri
The Body Shop Cranberry Joy käsivoide
Weleda Foot Balm jalkavoide
La Femme kynsilakka, valkoinen
Mirame kynsilakanpoistoaine

Mulla olisi periaatteessa kaikki koulu tältä keväältä käytynä, mutta sain päähäni ilmottautua ensi perjantaina olevaan tenttiin, johon pitäisi paukuttaa kaksi kirjaa aikamoisella tahdilla. Topakkana tyttönä laskeskelin, että joka päivä pitäisi lukea vähintään 70 sivua. Ei välttämättä sinäänsä paljon tekstiä, mutta kun mukaan laskee lukiessa tehtävät muistiinpanot, niin saa ihan mukavasti tekemistä kauniille kevätpäiville. Toisaalta, ehkä tässä vielä jaksaa tällaisen viimeisen spurtin ennen Lontoota. Onpahan jotain mitä odottaa!

Here's a list of the products that I used up in April. Only 5 this time, but I have quite a few products with just tiny bits left for May, so this month's list will be a lot longer.