keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Luonnonkosmetiikan päivävoiteet sekaiholle

Ostin joskus ennen joulua Dr. Hauschkan Melissa-voiteen, joka on tarkoitettu nimenomaan sekaiholle. Voide on melko ohuen tuntuista, ja se tuoksuu todella raikkaasti aivan sitruunamelissalta. 30 ml tuubi oli mielestäni aika kallis, n. 27 euroa, varsinkin ottaen huomioon että voide kului loppuun ihan vain päiväkäytössä parissa kuukaudessa. Ostaisin tätä todella mieluusti uudestaankin, mutta hinta on mielestäni melko kova näin nopeasti kuluvalle tuotteelle. En tajunnut ottaa tästä kunnollista kuvaa ennen tämän loppumista, joten joudutte tyytymään netista napattuun versioon.
kuva: nettikauppaa.fi
Dr. Haushkan Melissa-voiteen loputtua ostin Laveran Faces-sarjan Calendula Balancing Creamin , joka on tarkoitettu sekaiholle. Laveran voide on myydään myös 30 ml:n tuubeissa, mutta hinta on huomattavasti huokeampi, n. 17 €. Calendula Balancing Creamin pitäisi nimensä mukaisesti tasapainottaa sekaihoa mm. kehäkukan, sitruunamelissan ja mangosiemenvoin avulla. CBC on melko paksua, mutta imeytyy hyvin ja tuoksuu mielestäni ihanasti tiikeri-jäätelölle.


Käytössä Dr. Hauschka on minusta miellyttävämpi, tykkään raikkaasta tuoksusta todella paljon ja metallinen, yksinkertaisesti koristeltu tuubi tuntuu tyylikkäältä verrattuna Laveran tekstiä täyteen ympättyyn muovituubiin. Hinnan puolesta kallistuisin kuitenkin Laveran puoleen, varsinkin kun kyseessä on melko pieni pakkauskoko ja tuote kuluu nopeaan tahtiin. Todella kivoja tuotteita kuitenkin molemmat, suosittelen!

My two favourite moisturizers for combination skin! These are both natural cosmetics, and I really like them, since I don't mind putting less chemicals on my face :) Dr. Hauschka's Melissa Day Cream smells gorgeous, it has a really refreshening lemon balm scent that I simply love. I would purchase this again just for the scent! Lavera's Calendula Balancing Cream is a bit thicker than Dr. Hauschka's Melissa Cream, but it absorbs well. CNB smells like orange icecream, a really yummy scent, though I think I could get tired of it someday. I really recommend both of these, they've worked perfectly for my skin! If I'd had to choose, I'd definitely take the Dr. Hauschka cream, but it's much more expensive than the Lavera one so my budget won't always allow it.

maanantai 27. helmikuuta 2012

Vierailulla: Beauty Putiikki

Olen jo pitkään halunnut käydä tutustumassa Beauty Putiikkiin, josta olen lukenut monesta blogista hyviä kommentteja. Putiikki sijaitsee osoitteessa Itsenäisyydenkatu 1, ja löytyy siis Tampereelta. Monta kertaa ohi kävellessäni minua hämäsi etten nähnyt katutasossa mitään kosmetologiin viittaavaa, mutta itse Putiikki löytyykin alakerrasta, kun katutasossa taas palvelee kampaamo The G.O.S.

Aula
Koska ihoni on taas alkanut kiukuttelemaan ja puskemaan finniä, halusin varata ajan johonkin kasvohoitoon. Päädyin valitsemaan ultraäänihoidon, jota olen jo pitkään halunnut kokeilla. Koska kosmetologille ei ole kovin usein varaa mennä, en halunnut sitä perinteistä mekaanista puhdistusta hoitooni, vaan enemmän hemmottelua ja ihanuutta. Ultraäänipuhdistus sopii kaikille ihotyypeille, ja sen luvataan kuorivan ihoa, puhdistavan syvältä

Kosmetologin hoitohuone
Hoidon aluksi kosmetologi puhdisti ja kuori ihoni, jonka jälkeen ihoa käsiteltiin n. 15 minuuttia ultraäänilaitteella. Laite oli lastaa muistuttava metallilevy, ja sillä käytiin ensin kasvovedellä kostutettua ihoa läpi. Itse hoito ei tuntunut juuri miltään, vähän kuin joku olisi rullaillut ihoa pienillä rullilla. Ultraäänestä lähti hieman sirisevä ääni, mutta ainakaan minua se ei haitannut. Koska olin hoidossa ensimmäistä kertaa, valittiin minulle n. puolen sentin syvyyteen ulottuva tehokkuus (suurin teho ulottuu jopa 1,25 cm syvyyteen). Hoidon päätteeksi iholleni levitettiin kahta erilaista naamiota, t-alueelle syväpuhdistavaa savinaamiota ja muualle kosteuttavaa naamiota. Naamiot tuntuivat mukavilta, ja erityisesti kosteuttava naamio tuoksui aivan ihanalta. Iho ei punoittanut lainkaan hoidon jälkeen ja kotiin kehtasi lähteä hyvin ilman meikkiä. Kosmetologi sanoi, että parin päivän päästä iho alkaa pukkaamaan epäpuhtauksia ulos, ja itselläni huomasi selvästi jo seuraavana päivänä kuinka iho alkoi puhdistumaan. Mulla oli ollut leuassa n. viikon isohko ihonalainen finni, joka puski esiin jo seuraavana aamuna. Tehokasta!

Ultraäänipuhdistuksen hinta on Beauty Putiikissa 50 €, ja kaikista Putiikin hoidoista saa vielä 10% opiskelija-alennuksen (saman verran alennusta saavat myös eläkeläiset ja varusmiehet). Itse sain mukavana yllärinä alea 15%, kun tein juttua blogiini. Tästä ei ollut sovittu mitään, olin vain aikaa varatessani varmistanut että käyhän jos otan muutaman kuvan blogiini kuvitukseksi.

Aion jatkossakin ehdottomasti käydä Putiikissa hoidoissa, hinnat ovat mielestäni todella kohtuullisia ja henkilökunta mukavaa. Kosmetologihoitojen lisäksi Putiikista saa myös hierontaa, ripsipidennyksiä, ihokarvojen poistoa, suihkurusketusta ja monenlaisia käsi- ja jalkahoitoja (mm. rakennekynsiä ja Minxejä). Seuraavaksi aion kokeilla jotain ihanaa hierontaa, ja kesäksi on tietty käytävä ottamassa pedikyyri. Todella mukava ja viihtyisä paikka, suosittelen ehdottomasti käymään! Eläinystäville vielä tiedoksi, että paikalla on myös aivan ihanana Nani-chihuahua, joka jo yksinään riittää syyksi paikalla piipahtamiseen! :)

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Top 10: Kynsilakat

Sain ihanasta Jos edes kynnet -blogista ehkä vaikeimmain haasteen ikinä! Mulla ei ole moniin kauneus- ja varsinkin kynsibloggareihin verrattuna kovinkaan paljon lakkoja, reilusti alle sadassa pysytään. Tällä hetkellä lakkoja on 72 ja koristelulakkoja 26, piti ihan laskea. Sain kyllä miettiä tätä reilun tovin, en meinannut millään pystyä valitsemaan vain kymmentä parasta!

1. Ilmoita keneltä sait haasteen. Linkitä.
2. Listaa kuvin top 10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.


1.OPI - I Lily Love You
Aivan upea flakies-lakka, käy monen kanssa!

 2. China Glaze - Tinsel Town
 Ihana tummanpuhuva glitterpommi.

3. Orly - Liquid Black
 Loistava laatu ja väri.

4. Milani - Gems
Glitteriä kaikissa väreissä? Hell yes!

5. Lumene Natural Code - Fashion Edition
 Tykkään tästä hurjasti, ihana neutraalihko foil-lakka.

6. China Glaze - Aquadelic
Ihana, kirkas turkoosi.


7. Models Own - Pastel Pink
Täydellinen vaaleanpunainen.


8. Essence - Wake up!
Todella ihana oranssiin taittava punainen.

9. búlc - 23P
Joku aivan hämärä halpislakka, joka vei mun sydämen.

10. OPI - I'm Not Really a Waitress
Kaunis, klassinen sävy joka tilanteeseen.

Haluaisin vielä lisätä tähän suosikkipunaiseni OPIn An Affair in Red Squaren, jota mulla ei valitettavasti tällä hetkellä ole, kun edellinen pullo meni loppumaan enkä ole saanut aikaiseksi tilata uutta. Täydennyspullojen tilaaminen on niin tylsää!


My top 10 polishes! It was so frickin' hard to pick these out of all my polishes. 

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

iHerb-tilaus

Tilasin tuossa jokin aika sitten ekaa kertaa iHerbilta, jota olin monesti selaillut sillä silmällä. iHerbin paras ja huonoin puoli on sen järjettömän kokoinen valikoima, sillä vaikka tuotteita on vaikka kuinka paljon, on niiden selaaminen melkoisen työlästä jos ei tiedä mitä on hakemassa. Täältä voi kuitenkin löytää todella edullisesti kaikkea vitamiinilisistä pyykinpesuaineisiin! iHerbista saa viiden dollarin alennuksen ekalla tilauksella, lisäksi jokaiseen tilaukseen saa sisällyttää valitsemansa näytteen ilmaiseksi. Postikulut ovat joko tosi halvat: neljä dollaria jos tilaa yli 40 dollarilla, muutoin ne ovat 6 dollaria (tuotteiden maksimipaino yhteensä n. 1,8 kg). Tosin tällä hetkellä ainakin minulla sivusto näyttää free international shippingiä, en tiedä miksi.

Enemmittä puheitta siirrytään tilaukseen! Paketti tuli reilussa viikossa perille, ja tavarat oli pakattu siististi pahvilaatikkoon. Mahdollisesti vuotavien tuotteiden korkit oli lisäksi teipattu kiinni, plussaa siitä.


Ecotoolsin siveltimet ovat aivan ihania, ja itseasiassa yksi pääsyistä miksi olin iHerbiin aiemmin edes tutustunut. Ecotoolsin siveltimet ovat siellä nimittäin todella paljon Suomen hintoja halvempia! Tilasin itse kuuden silmämeikkisiveltimen setin ja aurinkopuuterisiveltimen. Bamboo 6 Piece Eye Brush Set maksoi 7,2 dollaria (n. 5,5 €) ja Bamboo Bronzer Brush 8,5 dollaria (n. 6,5 €).


Avalon Organicsilta tilasin Vitamin C Balancing Facial Tonerin hintaan 7,4 dollaria eli 5,7 €. Tässä salisyylihappoa kuten suosikkikasvovedessäni Cliniquen Mild Clarifying Tonerissa, ja ajattelin kokeilla olisiko tästä sille korvaajaa. Tuote lupaa puhdistaa ja pienentää ihohuokosia sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa, saas nähdä miten toimii. Ainakin tämä oli saanut paljon positiivisia arvosteluita! Tuoksu on aivan ihanan appelsiininen, tosi raikas.


Olen katsellut Methodin käsisaippuoita Stockmannilla vaikka kuinka monta kertaa, mutta jotenkin 7 € käsisaippuasta tuntui liian kalliilta. iHerbistä samaista saippuaa sai yli puolet halvemmalla, joten ostoskoriin lähti! Hinta oli siis 3,9 dollaria (n.3 €) ja kyseinen yksilö on tuoksultaan Waterfall (vähän miehinen tuoksu). Näitä aion tilata ehdottomasti lisää!


Avolle tilattiin Herbatintin hiusväri, jota hän on normaalisti ostanut Ruohonjuuresta yli 20 € hinnalla, kun iHerbistä sitä saa 12,2 dollarilla eli n. 9 eurolla! Herbatintin värejä ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä monia tavallisissa hiusväreissä olevia aineita, kuten ammoniakkia, hajusteita tai parabeenejä. Tämä ei tuoksu levitettäessä juuri miltään mikä on iso plussa, sillä hiusvärit haisevat mielestäni yleensä pahalle, ja minähän niitä hiuksia saan avollekin kuitenkin värjätä.


Ilmaisnäytteeksi valitsin Nekun hehkuttaman Egyptian Magic All Purpose Skin Creamin näytteen. Sen lisäksi pakettiin oli laitettu mukaan St. Dalfourin Black Cherry teepussi, Acai marjajauhetta ja hassu pieni viivoitin/suurennuslasi. Mietittiin avon kanssa että onkohan tällä tarkoitus syynätä incejä :D



Olen jo pitkään halunnut kokeilla jotain ihoa puhdistavaa teetä, mutta Suomessa niiden hinnat ovat olleen sen verran korkeita, etten ole toistaiseksi saanut ostettua. Tilasin täältä kuitenkin Yogitean Skin Detox teetä hyvin sopuisaan 3,8 dollarin eli n. 2,9 euron hintaan. Yogitea on muutenkin yksi suosikkiteemerkeistäni, joten olin iloinen bongatessani niitä iHerbistä edullisin hinnoin.


I finally ordered some products from iHerb after thinking about it for months. The site has an immense variety of products (everything from laundry detergents to vitamin supplies), and if you don't know what you're looking for it may prove to be quite confusing. I think iHerb is one of the best web shops there is, not only because of the great variety of products but also because the shipping costs are ridiculously low. I'll write about the products after I've tried them more!

maanantai 20. helmikuuta 2012

Merellisiä sävyjä

Tässä seuraavat lakkatilauksesta kokeilemani lakat. Sinistä ja haaleaa minttua vuorossa tällä kertaa! Jotenkin tuntuu että kevään tullessa ja auringon pilkahdellessa välillä ei tee mieli lakata kuin pirteillä sävyillä.


Etusormi ja nimetön mattana, keskisormi ja pikkurilli päällyslakan kanssa.
China Glazen Ink- kokoelman Blue Sparrow on ilmeisesti olevinaan neon-lakka, ainakin pullossa lukee nimen perässä neon. En kuitenkaan sanoisi tätä kovinkaan kirkkaaksi, vaikka onhan tämä aika sähkönsininen. Verrattuna moniin shokkipinkkeihin tai neonkeltaisiin tämä jää kuitenkin vähän vaisuksi. Tämä kuivuu mataksi, ja tässä on seassa pienen pientä glitterihippua. Mielestäni tämä ei näytä mattana kovinkaan hyvältä, mutta tykkään tästä tosi paljon päällyslakan kanssa. Tätä sai levittää jopa nelisen kerrosta tasaisen pinnan saamiseksi, tosin jos tämän olisi pitänyt mattana, olisi vähempikin riittänyt. Tätä oli muuten tosi helppo korjailla kynsinauhoilta, plussaa siitä!


Karu totuus kynsinauhoista :D
China Glazen Up & Away -kokoelman Re-fresh Mint oli itselleni pienoinen pettymys, luulin tämän olevan hieman tummempi mintun sävy kuin mitä tämä olikaan. Vaikka sävy on tosi kaunis, on se itselleni hippusen liian vaalea. Kaksi kerrosta riitti peittämään, ja vaikka lakka olikin vähän lirua, oli tätä kuitenkin helppo levittää.

Uusin muuten suuren osan Nyxin huulipunapostauksen swatcheistani, edelliset eivät antaneet ihanille sävyille tarpeeksi oikeutta. Uusiin swatcheisin pääset tästä!

Here are some swatches of my new China Glaze polishes! Blue Sparrow from the Ink collection and Re-fresh Mint from the Up & Away collection. Blue Sparrow dries matte, but I prefer it with top coat. You can see the difference in the second picture. Re-fresh Mint was something of a let down for me, I had thought it to be a tad brighter shade of mint. The colour is really pretty, I just don't like very light colours on my nails, makes my hands look dead somehow :D

perjantai 17. helmikuuta 2012

Aquadelic

Pitihän uusia lakkoja päästä heti kokeilemaan! China Glazen Aquadelic on todella herkullisen sävyinen turkoosi, tykkään hulluna! Mulle tulee tästä ihan uima-altaat mieleen :) Kaksi kerrosta peitti hyvin, joskaan tämä ei ollut mikään helpoin levitettävä.



China Glaze Aquadelic is just pure love! It's such a nice turquoise, the colour reminds me of pools :) Two coats was enough to get it opaque but it was a bit of a pain to apply.

torstai 16. helmikuuta 2012

Trans Design kevättilaus

Tein kaverini kanssa tasan viikko sitten tilauksen TransDesignille, ja paketti tuli mulle tänään postissa. Nopeaa toimintaa! Tilattiin Trans Designilta koska se on yksi harvoista nettikaupoista jotka myy OPIa (siis jenkkihinnoin), ja kaveri oli jo kauan himoinnut ko. merkiltä yhtä tiettyä lakkaa. Postikulut oli 20 dollaria Small Flat Rate Boxissa, johon mahtui kahdeksan lakkaa.


Tilasin itselleni China Glazelta ihania, keväisiä pastelleja ja kauan kaipaamani sinisen lakan. Vasemmalta oikealle: Blue Sparrow, Aquadelic, Re-fresh Mint ja Lemon Fizz. Re-fresh Mint oli hienoinen pettymys vaaleutensa vuoksi, lähtee varmasti myyntiin jos joskus saan jonkun lakkakirpparin tms. järkättyä.


Tilasin lisäksi varastoon pullollisen Seche Viteä ja kokeiluun China Glazen Orange Cuticle Oilin. Vaikka CND:n SolarOil on ihan parasta, alkaa sen haju hieman tympiä, ja raikas appelsiini kuulosti hyvältä vaihtoehdolta.


Tänään postissa saapui myös Jos edes kynnet -blogin lakkakirppikseltä tilaamani Orlyn Instant Artist -koristelulakat sävyissä Jet Black ja Crisp White. Kokeilin näitä ihan vaan nopeasti, ja laatu vakuutti heti! Olen miettinyt näiden ostoa jo kauemmin, ja oli kyllä tosi hyvä ostos!

My new polish babies finally arrived! This time I ordered from Trans Design, mainly because they sell OPI and my friend wanted to include one their polishes to the order. It took a week for the order to arrive and I was really happy with the company alltogether. I ordered China Glaze Blue Sparrow, Aquadelic, Re-fresh Mint and Lemon Fizz, and a new bottle of Seche Vite. I also ordered China Glaze's Orange Cuticle Oil because I'm starting to get fed up with the scent of CND's SolarOil. The Orly Instant Nail Artist polishes I bought from Jos edes kynnet blog's sale.

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Keväistä kynsillä

Tuli hurja himo saada pastelleja ja söpöyttä kynsille, ja päädyin kokeilemaan näitä ruusuja, joita olenkin jo pitkään halunnut testata. Lakkasin kynnet Barry M:n lakoilla Mint Green ja Berry Icecream, aivan ihania ja keväisiä molemmat. Ruusut on tehty Two-way Nail Art -lakoilla ja dotting toolilla. Esim. Sonnelasta löytyy näihin hyvä tuto, käykää katsomassa jos kiinnostaa. En itse jaksanut tehdä noin hienoja lehtiä, ehkä ensi kerralla.

Luonnonvalo
Salamalla.
Loppuun vielä kuva Mallasta, joka oli nukahtanut todella hellyyttävään asentoon.


I needed to get some pastels on my nails and here's what I came up with! Barry M Mint Green and Berry Icecream with some Two-way Nail Art roses done with dotting tool. I really like how cute, girly and spring-like these are :) And as a bonus, my cat Malla who fell asleep in the cutest position ever!

tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkynsiä

Tänään on ystävänpäivä, ja ajattelin juhlistaa sitä tekemällä parit kynnet muutamien parhaiden ystävieni inspiroimana. En nyt ehtinyt tehdä kynsiä kaikkien rakkaiden mukaisesti, joten älkää pahastuko jos ette mahtuneet joukkoon! Olette silti tärkeitä ja ihania kaikki! Lisäksi mua varmaan harmittaa teidän puuttuminen enemmän kuin teitä, ehkä ensi vuonna sitten? En ole varma, haluavatko ystäväni nimiänsä blogiini, joten käytän vain nimien etukirjaimia. Uskon että ihmiset kyllä tunnistavat itsensä :)

Ekat kynnet on omistettu A:lle! A:lla on ehkäpä maailman hauskin ja persoonallisin tyyli, ja hän käyttää mielellään mm. ripsenpidennyksiä. Usein A:lla on klassisen tyylikäs ranskalainen manikyyri, joten sellaisen tein itsekin. A aina harmittelee, kun ei saa strasseja pysymään kynsissään, joten laitoin niitäkin sekaan.


Sitten J:n kynnet! J:n kynsiin oli saatava pohjalakaksi OPIn DS Opulence, koska se on meidän molempien mielestä ihan "J:n värinen". J tykkää kasveista ja kukista, ja teinkin näihin sitten kukkia joiden keskelle laitoin strassit. Alkuperäinen ideani oli tehdä Star Wars -henkiset kynnet, mutta valitettavasti taidot eivät ole ihan vielä sillä tasolla, Sori J!


Tummanpuhuvat kynnet ovat saaneet inspiraationsa K:sta. K:lla on ihana tummanpuhuva tyyli, vaikkakin hänellä on viime aikoina alkanut näkymään enemmän värejäkin. Alla on Orlyn Liquid Vinyl ja kärjissä liukuvasti K:n minulle antamaa Revlonin Facets of Fuchsiaa ja Manhattanin 302:sta.


Hyvää ystävänpäivää kaikille ihanille lukijoilleni, olen ihan mielettömän iloinen ja onnellinen teistä jokaisesta! Ajattelin järjestää teille jonkun arvonnan kunhan päästään 50 lukijan yli :) Tässä onkin kivasti tulossa se Pariisin matka, voisin sieltä koittaa ettiä ainakin jotain palkintoja.

Happy Valentine's day to everyone! I made some nails inspired by a few of my friends since I thought this was a good way to celebrate Valentine's and friendship. I really liked doing nails inspired by other people, it was really nice! Must do this again!

maanantai 13. helmikuuta 2012

Little things

Ajattelin ensin, etten kyllä tee tällaista postausta kun kaikki tuntu näitä tekevän, mutta teenpä kuitenkin! Tässä siis Just Little Things -blogista napattuja asioita, jotka tekevät minut iloiseksi. Näitä on kiva lukea muidenkin blogeista, tulee aina hyvälle mielelle :) Harvemmin kuitenkaan elämässä tapahtuu mitään supermahtavia mullistuksia, usein ihan arkipäiväiset asiat ja pienet jutut on parhaita.

Tätä voisi tapahtua useammin esim. Horror-kurssilla.
On parasta saada paras arvosana kursseista, joista on ollut innoissaan.
Äiti aina sanoo että mun unista vois tehdä leffoja, sen verran erikoisia ne ovat.
Myös yksittäisten ihmisten nauramaan saaminen on parhaita fiiliksiä :)
Ei mene päivääkään ilman tätä!
Aamen.
Kröhm, Angry Birds :D
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, ja muistakaa huominen ystävänpäivä!

lauantai 11. helmikuuta 2012

Fail nails, part I

Aina ei kynsien laitto ihan onnistu! Uudessa Fail-nails-sarjassa esittelen pilalle menneitä kynsiäni :D Tämä ihan vain siksi, että saatte nauraa näille kanssani. Välillä ihan oikeasti mietin että mitä helvettiä mietin joitakin kynsiä tehdessäni, välillä taas välineet pilaavat kynnet.

Noniin, ekat kynnet! Näissä on pohjalla China Glazen Midnight Kiss, ja teipillä rajattuina OPIn Warm & Fozzie ja Designer...de Better!. Miten ihmeessä teippirajauksista pitäisi saada symmetriset? Aivan mahdotonta! Lisäksi laitoin nimettömään strassin, joka jollain ihmeen tavalla mattaantui pikakuivattajasta. Sokerina pohjalla kaikki kuvat näistä kynsistä valottui aivan ihmeellisesti, koittakaa ite ottaa kuvia superkiiltävistä lakoista salamalla.



Tokat epäonnistuneet kynnet! Ajattelin että näistä tulisi söpön keväiset, mutta mitä ihmettä ajattelin? Epätasaiset pilkut ja epämääräiset, mihinkään sopimattomat kukat näyttivät ihan kamalilta :D Otin nämä heti pois näiden kuvien ottamisen jälkeen. Violetti lakka on ihana Barry M:n Berry Ice-cream, pilkut on tehty valkoisella Two-way nail art -lakalla ja kukat China Glazen 108 Degreesillä.


It's time for some fail nails! These are just some random nails that I just had to take pictures of, they're so horrible! :D "Enjoy"!

torstai 9. helmikuuta 2012

Fruttini Lychee Vanilla

Voitin joku aika sitten ihanan Nonnulan arvonnasta Fruttinin Lychee Vanilla Shower Peeling Sorbetin. Olen aikaisemmin kokeillut Fruttinilta vain suihkugeelejä ja vartalovoiteita, joten tämä oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Shower Peeling Sorbetin koostumus on jotain kuorinnan ja suihkugeelin välimaastosta, oikein miellyttävä tapaus! Tämä oli kuorivampi kuin mitä odotin, mistä itse tykkäsin. Tuoksu on hurmaava mutta melko mieto Fruttiniksi, jonka tuoksut ovat mielestäni melko voimakkaita. Litsi tuoksuu tässä enemmän kuin vanilja, ja tuoksu onkin mukavan makea.


Fruttinin tuotteet ovat noin yleisesti mielestäni tosi mainioita, sarjasta löytyy vaikka mitä ihania tuoksuyhdistelmiä! Olen itse ostanut Fruttinini aina Tallinnasta, jossa niiden hinnat ovat olleet todella edullisia (suihkugeelit ja vartalovoiteet muistaakseni n. 3-4 € luokkaa). Tälläkin hetkellä kaapissani lymyilee sarjan Strawberry Starfruit -vartalovoide. Äidilläni on Fruttinilta aivan ihanat, tiikerijäätelöltä tuoksuvat Milky Orange -tuotteet, joita aina ilolle lainaan kotona käydessäni.

I won this lovely little Shower Peeling Scrub from Fruttini in a giveaway from the charming Nonnula blog. The smell is Lychee Vanilla, and I really like it! The consistency is something between a scrub and a shower gel, but it exfoliated better than I had thought, which is a plus for me. I've tried some Fruttini products before and loved them for the great smells, so I recommend you to try some if you're into great smells! These aren't very pricy, either!

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

One lovely blog

Sain tässä joku aika sitten Glitz & Glamin ihanalta Minnalta One lovely blog -tunnustuksen, ja voisin tehdä sen vaikka tähän väliin. Kiitos ihan hurjasti, olen aina tosi otettu kun joku muistaa! :)


Tehtävänä on siis:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen blogi postaukseesi.
2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.


Eikun faktoja peliin!
1. Olen tosi hidas innostumaan uusista efektikynsilakoista, vieläkin vähän hölmistyneenä ihmettelen graffitti- ja magneettilakkojen suosiota.
2. En ikinä meikkaa jos vietän päivää vain kotona, ja toisinaan saatan mennä kouluunkin meikittä. Meikkaan myös todella harvoin jos meille tulee kavereita kylään mutta mun ei muuten tartte lähteä kaupungille.
3. Olen lähtöisin Kaakkois-Suomesta, Saimaan rannoilta. Ei tee mieli takaisin.
4. Tykkään käydä katselemassa nettikauppojen valikoimia, etsiä swatcheja, ja tehdä must have -listoja. Tässä puuhassa saattaa kulua useampiakin tunteja kerralla.
5. Pääsin suoraan lukiosta yliopistoon lukemaan haluamaani ainetta, mikä oli ihan kiva, koska en edes hakenut mihinkään muualle.
6. Olen todella eläinrakas, ja lapsuuden suurin harmitukseni oli kun meillä ei koskaan ollut lemmikkejä.
7. Mulla oli teininä mm. gootti- ja japanikaudet. Jossain vaiheessa myös kaikenmaailman hippijutut kolahteli tosi lujaa.

Ja sitten tunnustus eteenpäin! Tuntuu että olen laittanut ties mitä haasteita niin monelle, että vähensin vähän määrää tuosta 15:sta. Joukossa on vanhoja suosikkeja ja muutama uudempi tuttavuus :)

Katse kohti kynsiä.
Sinikilpikonna
Vapeurs d'acétone!
Tyttö ilman helmikorvakorua
Shiny Nail Art
Jos edes kynnet

Olen muuten vähän riehaantunut tällä viikolla kosmetiikan kanssa (ai mitenniin opintotuet tuli), tilaukset on lähteneet Cherry Culturelle, Transdesignille ja iHerbille. Äiti tosin sponsoroi Cherry Culturen tilauksen kun tilasi itsekin samalla, Transdesignin tilauksen tein kaverin kanssa ja iHerbin tilaus tehtiin avon kanssa puoliksi. En muuten tilaisi näin paljon juttuja, mutta olen tehnyt sen verran ahkerasti töitä että tiedän että voin vähän palkita itseäni. Tulispa paketit jo!

I got a little blog award from the lovely Minna from Glitz & Glam. Unfortunately, this time only in Finnish! However, I can tell you how I've been going a bit crazy with shopping this week. I've already ordered something from Cherry Culture, Transdesign and iHerb. I wish the packages would arrive already!